saat

SÜRE TUTMADAN İŞLENEN DERS NEDİR ?

Can Matematikte derslerin bir süre sınırı yoktur. Dersler, öğrenci konuyu anlayana ve soru çözmeye hazır hale gelene kadar devam eder. Dersin bitimine eğitmen ve öğrenci beraber karar verir. Tıpkı telefon görüşmelerinde olduğu gibi. Konu anlaşılmış ve diyalog tamamlanmış olur. Can Matematikte monolog , tek tarafın konuştuğu dersler göremezsiniz. Can Matematikte dersler diyalog şeklinde, interaktif gerçekleşir.

GENEL BİLGİLER

Derslerimiz online ve canlı olarak verilir.

Öğrencimiz için en uygun öğretmenler belirlenir.

Ortaokul ve Lise düzeyinde eğitimler veririz.Dersleri birebir yaparız.

Düzenli ödev takibi ve raporlamalar yaparız.

b2

SÜREÇ NASIL İLERLİYOR

Veli , öğretmen belirlenmesini istediğinde öğrenci adayımız adına akademik ve pedagojik bilgiler alınır. Bu bilgiler ışığında öğrencimiz için en uygun eğitmen belirlenir. Veli , istediği eğitmenden de eğitim almaya başlayabilir. Eğitmen ile ilk görüşme telefonda  yapılır. Eğitmenlerimiz, öğrencilerini ilk derslerinde akademik olarak analiz eder ve bunun çerçevesinde haftalık çalışma ve ders programı belirlerler.

b3

İSTEDİĞİM KONUDAN DERS ALABİLİR MİYİM

Tabi ki. Açık büfe kahvaltı sistemi gibi düşünebilirsiniz. İstediğinizi alabiliyorsunuz tabağınıza. Unutmayın, temelde eksikleriniz var ise ders alacağınız zaman eğitmenimiz sizi bu konuda uyaracaktır. Kabul edip etmemek size bağlı.


B4

EĞİTMENLER KİM ?

Eğitmenler , donanımlı üniversite öğrencilerinden oluşur. Bölüm olarak ; EE , CE , İE , Matematik , Matematik Öğretmenliği , İstatistik ve Matematik Olimpiyatlarında yer alan Üniversite 2 -3- 4 ve Yüksek lisans öğrencilerinden oluşmaktadır. Tüm kadromuz üniversite öğrencilerinden oluşur. Ekibimize yeni dahil ettiğimiz ve edeceğimiz eğitmenlerde yine aynı profile sahip olur.

b5

ONLİNE DERSİN AVANTAJLARI NEDİR

Butik dershane veya grup ders gibi bir durum olmadığı ve dersler birebir olduğu için takip edilen tek bir öğrenci oluyor. Program , ders akışı , öğrenci analizi , ders sohbetleri vb. her şey direkt öğrenciyle ilgili oluyor. Dersler online olduğu için bir kuruma yetişme gibi problem olmuyor. Eğitmenlerimiz derece öğrencileri olduğu için diğer matematik dışında derslere nasıl yaklaşmanız gerekir bunlardan da bahsediyor çünkü kendisi de önceden bu yolun yolcularından biriydi. Eğitmen yaş aralığımız 19-25 arası olduğu için büyük X ve Y kuşağına göre iletişimleri çok daha sağlıklı ve güncel oluyor.

B6

DERS ÖDEMELERİ

Ödemeler seçeneğinize göre haftalık ve aylık olarak düzenlenir. Tüm ders ödemeleri pazar ya da pazartesi günleri gerçekleşir. Ödemelerinizi destek ekibimizden size iletilen ibana ya da size özel oluşturacağımız link yöntemi ile banka kartı - kredi kartı ile gerçekleştirebilirsiniz.